Lemmikkien istuminen

Ensinnäkin lemmikkisi on selvästi lemmikkikauppiaan pääpaino. En sano, että lemmikkieläinten isännöinnissä ei kiinnitetä huomiota lemmikkiin, vaan vain, että lemmikkien majoituskohteet tavoittavat yleensä myös monia muita lemmikkejä – ja ne kaikki vaativat huomiota. Lemmikkieläinten kasvattaja viettää aikaa leikkimiseen ja vuorovaikutukseen lemmikkisi kanssa. Jos pyydät sitä lemmikkieläinten hoitokodissa, siitä saattaa aiheutua lisäkustannuksia.

Aloitan lemmikkien hoitamisen eduista verrattuna lemmikkien majoitukseen.

Toinen merkittävä etu, jonka voin ajatella, on se, että lemmikkisi ei tarvitse sopeutua uuteen ympäristöön. Kotona lemmikkilläsi on kaikki suosikkiruokansa, lelut, peitot jne. Ympäristön äkillinen muutos ja lemmikkisi huolehtivat muukalaiset voivat olla erittäin stressaava tekijä koirallesi sopeutumiseen siihen. Laitetaan lemmikkimme heidän kenkiinsä. Jos kotisi ja perheenjäsenesi yhtäkkiä muuttuivat yhdessä yössä, eikö sinusta tuntuisi järkyttyneeltä / stressaantuneelta? Näin lemmikki tuntuu, kun hänen on sopeuduttava uuteen ympäristöön – erityisesti sisäoppilaitokseen.

Lemmikkien kotona pitämisellä on myös pienempi riski sairastua ulkopuolisiin tekijöihin, kuten ympäristöön tai muihin eläimiin. Jos olet huolissasi, voit aina antaa lemmikkisi ohjeet siitä, minne mennä lemmikin kanssa, kenen kanssa hän on tekemisissä, ja muut asiaankuuluvat ohjeet. Eläinsuojelupalvelussa et voi sanella, kuinka henkilökunta huolehtii lemmikkien päätöksistä (muut kuin ruoka).

Viimeinen ammattilainen, jonka voin ajatella, on se, että et koskaan jätä kotiasi yksin, kun olet poissa. Lemmikkien saaminen talossa ainakin varmistaa, että joku seuraa kotiasi ja ilmoittaa sinulle heti, jos jotain menee pieleen tai on hätätilanne. Hätätilanteet voivat liittyä lemmikkeihin tai asiat voivat mennä pieleen murtovarkauksien, sähköongelmien jne.

On selvää, että hyvä tulee vain pahan kanssa. Tässä ovat lemmikkien hoitamisen haitat verrattuna lemmikkien hoitoon.

On selvää, että hyvä tulee vain pahan kanssa. Tässä ovat lemmikkien hoitamisen haitat verrattuna lemmikkien majoitukseen.

Yleensä silmiinpistävin ongelma lemmikkieläinten hoidossa on korkea hinta. Tämä on ymmärrettävää, koska lemmikkieläinten hoito on henkilökohtaista palvelua lemmikin hankkimisen sijaan, mikä on usein paljon halvempaa. Kuten minkä tahansa muun palvelun tapaan, yksi kerrallaan -istunto on ehdottomasti kalliimpi kuin ryhmäistunto.

Toinen haitta riippuu lemmikkisi itse. Kun lemmikkisi tuntuu epämukavalta vieraiden ihmisten keskuudessa talon ympäri, niin lemmikkisi ja lemmikkisi elämä muuttuu vaikeaksi. Vaikka lemmikkisi elää ystävällisessä ympäristössä, jos jätät hänet liian kauas muukalaisen luokse, lemmikin mielessä kuuluu hälytys. Toisaalta, jos päätät lähettää sen Lemmikkihoitoon, sen pitäisi silti olla ongelma. Joten kyllä, tämä vika on väistämätön useimmissa tapauksissa.

Tee joka tapauksessa tutkimus.